Meesters in het groen

Romfix

Geen verzakkingen tussen tegels
Geen last van onkruid
Geen hinder van mieren

Officieel erkend verwerker Romfix

Officieel erkend verwerker van Romfix-producten!

Streef naar een levenslang perfect terras! Stel je voor: slechts één keer een terras aanleggen op een drainerende ondergrond waarbij de tegels blijvend op hun plek blijven liggen… Die droom realiseren wij!

Drainmortel is de ideale oplossing voor diverse toepassingen, waaronder (onderheide) terrassen, looppaden, opritten en nog veel meer. Voordelen:

– Geen verzakkingen tussen tegels
– Geen last van onkruid
– Geen hinder van mieren

Drainmortel wordt gemengd in betonmolens en vormt een solide fundering onder de bestrating. Deze fundering is uitzonderlijk goed drainerend, waardoor regenwater gemakkelijk in de bodem kan infiltreren en niet onder de tegels blijft staan. Wij vertrouwen op de producten en systemen van Romfix voor zowel draagkrachtige als niet-draagkrachtige ondergronden sinds 2021, met eigenschappen zoals betrouwbaarheid, topkwaliteit en duurzaamheid. Voor niet-draagkrachtige ondergronden, zoals veengronden, maken we gebruik van lichtgewicht oplossingen die een “drijvend” effect creëren.

Na het bestraten worden de voegen afgedicht met een waterdoorlatende 2-componenten voeg, wat extra stevigheid biedt en voorkomt dat onkruid tussen de tegels groeit. Wij zijn gecertificeerd als ‘Erkend Verwerker Romfix’.